VÅRA ENTREPRENÖRER

Vi presentera stolt några av de tusentals entreprenörer vi hjälper att driva sina projekt framåt.

Vi ser hur viktigt det är att hitta samarbeten och vill därför att du inte ska tveka att ta kontakt med någon av följande entreprenörer.

Kanske kan dem hjälpa dig med det du behöver hjälp med eller så kanske ni tillsammans kan skapa något nytt vem vet?

Är du en av våra entreprenörer och vill synas här?
Kontakta oss: hej@blientreprenor.se

Posters på ditt husdjur

På dapixel.se ger vi dig möjligheten för kunden att föreviga sitt husdjur genom unik, rolig och vacker tavla! Det kunden behöver göra är att välja ett tema och ladda upp en bild på sitt husdjur. Vi har både färdiga teman att välja mellan och kunden kan även designa sitt egna unika tema. När tavlan är klar skickar vi en förhandsgranskning där kunden ger feedback, godkänner eller ångrar sitt köp.

Kontakta gärna mig:
dapixel.se

Föreläsare & poddare

Jag vill sprida kunskap som leder till att människor lever bättre och blir lyckligare. Genom föreläsningar inom både motion, hälsa, mental klarhet och stress hoppas jag kunna göra detta. Jag har också en podd som heter Health psychology and human nature som handlar om just hälsa psykologi och mänsklig natur.

Kontakta gärna mig:
www.lifetalks.se

Fotograf

Jag fotar barn, familj och gravida. Jag vill förverkliga minnen hos mina kunder och vill få med mycket känslor i stilla bilder. För mig handlar det om så mycket mer än bara några bilder. Jag vill skapa minnen och fånga dig precis som du är. Se några av mina foton på min instagram norasfotominnen. 

Kontakta gärna mig:
0733285148
noriisaa697@gmail.com

Webbdesign & layouter

Jag hjälper dig bygga din första hemsida efter dina unika behov. Jag kan också hjälpa dig med ditt grafiska material som bilder, layouter och logotyper mm. Jag skräddarsyr alltid efter min enskilda kund och vill hjälpa den lilla företagaren att synas professionellt digitalt.

Kontakta gärna mig:
tobias@qvist.se
www.inkspitters.se
0732770847

UX design inom e-handel

Jag hjälper dig att skapa eller förbättra din webbshop så dina kunder får en bra upplevelse att handla på din webbshop. I och med ökad handel via internet är det viktigt att dina kunder upplever din webbshop är enkel att handla på, enkel att använda och intuitiv. Titta gärna igenom mitt portfolio för tidigare arbeten: https://www.roslunddesign.com/.
Kontakta mig gärna:

Surdegsbageri

Vi heter Kajsa och Karl-Axel Zander Persson. Vi har öppnat ett bageri tillsammans, ett hållbart surdegsbageri. Vi vill erbjuda våra kunder i Borås den ultimata lyxen, i all sin enkelhet. Nybakt bröd, bullar och bakverk, direkt till dörren, med cykelleverans från det lilla, lokala, hållbara surdegsbageriet.
Läs gärna mer:

Kläder för dig som sitter i rullstol

Vi heter Elin Rickardsson och Amanda Fihn och vår vision med Rickardsson & Fihn är att skapa snygga, sköna och praktiska kläder för personer med olika funktionsvariationer. Vi tycker inte att det ska vara svårt eller dyrt att hitta snygga och sköna kläder bara för att man t.ex. sitter ner större delen av dagen. Vi vill att kläderna ska vara lätta att klä på och av, dem ska heller inte gå sönder efter bara ett par månader. Vi arbetar ständigt med att komma på lösningar för att öka klädernas livslängd för din och miljöns skull.
Läs gärna mer:

Happy Painting

Mitt namn är Karin Bergdahl och jag är konstnär. Jag bor och är verksam med min konst i Göteborg. Mitt konstnärskap yttrar sig för det mesta i målning men som du kommer att märka här på min hemsida innefattar det en mängd andra saker också. Förutom mina egna uttryck sysslar jag mycket med att leda kurser i måleri, vilket utan tvekan är en ynnest att få ägna sig åt.
Läs gärna mer:

Akhila Design smycken

Mitt namn är Josefine och är skaparen av Akhiladesign. Smycken, stenar och ädelstenar har alltid fascinerat mig, alla med sin egen energi och magi. Jag älskar naturen, månen, sjöjungfrur, magi, gudinnor, systerskap, sagor och sägner. Smyckena som jag skapar är en kombination av vad jag älskar och tror på. Varje enskilt smycke har sin egen energi som ligger till grund att hjälpa sin bärare.

Läs gärna mer:

Kråkestans kakeria

Jag heter Malin Iveström och har nyligen öppnat Kråkestans Kakeria. Jag har i många år drivt ett konditori i Trollhättan som anställd men har alltid drömt om att driva min alldeles egna kakeria.

Läs gärna mer:

Repmera

Hos Repamera kan du laga dina trasiga jeans, byta dragkedja på din jacka och sy upp dina byxor – online över hela Sverige. Vi har idag egna anställda skräddare och använder sig av underleverantörer i form av lokala skrädderier, så att du enkelt kan laga eller sy om alla olika typer av plagg via Repamera. Tjänster är tillgänglig via postorder över hela Sverige – från Haparanda i norr till Ystad i söder. Av Henning Gillberg, grundare av Repamera

Läs gärna mer:

Menskopp

Diana Lidforsen är grundare av Flowcup. Flowcup är en återanvändbar menskopp som du kan känna dig trygg och säker med. Den är tillverkad av extra mjukt medicinskt silikon av högsta kvalité. Genom att sälja menskoppen Flowcup donerar de också menskoppar till behövande runtom i världen. De bidrar också till flera olika sociala projekt.

Läs gärna mer:

Menskopp

Andreas Nyberg bakom klädvarumärket Ciszere. Ciszere och är ett ungt kreativt herrvarumärke från Sverige som tror på förmågan att skapa något från grunden.  Vi inspireras av vår kunds livsstil och de som arbetar hårt för att bli den bästa de kan vara. I slutändan handlar det inte bara om hur du klär dig, utan hur klädseln får dig att känna. Skapat av elitidrottare, designat för dig.

Läs gärna mer:

APP för barn med kolik

Hej! Jag utvecklar appen Hello Colic som stöttar och informerar föräldrar som upplever att deras spädbarn skriker ovanligt mycket/har kolik. Var 10:e spädbarn har kolik, det vill säga barnet skriker otröstligt minst 3h/dag minst 3dagar/vecka. Vi samarbetar med forskargruppen Barns och familjers hälsa, Lunds Universitet, som granskar all information i appen.

Läs gärna mer: