KOSTNADSFRIA WEBINAR & ANDRA DIGITALA EVENT

->Lär dig om entreprenörskap och företagande tillsammans med andra genom att delta på våra kostnadsfria webinar.

->Utveckla dig själv som entreprenör genom att delta under våra kostnadsfria digitala workshops.

-> Inspireras som entreprenör av våra digitala event.

Vi träffas online vilket innebär att du bekvämt kan sitta vart du vill med din dator, mobil eller padda. Under våra digitala webinar får du chans att fylla på din kunskapsbank samt möjlighet att ställa frågor. Under våra digitala workshops får du utvecklas genom att genomföra vissa uppgifter.

Anmäla dig här nedan till de aktiviteter som passar dig bäst!

1/10

Digital workshop – Hitta nya samarbeten

Under den här digitala träffen har du chans att hitta nya spännande samarbeten. Vi knyter ihop er entreprenörer och företagare med varandra i spännande samtal om vilket samarbete ni kan hitta mellan varandra. Kanske går du från den här onlineträffen med en ny samarbetspartner, en ny affärsidé eller en ny kund? Passa på att delta under lunchen!

  • kl: 12:00 – 13:00
Anmäl dig här

12/10

Vad innebär det att starta och driva företag?

Vi berättar hur du kan förbereda dig inför din företagsstart och vad det innebär att driva ett bolag. Vi går igenom företagsformer, registrering, moms, skatt, bokföring och du får tips på vad du behöver tänka på inför företagsregistrering av en Enskild näringsverksamhet (enskild firma). Ett webinar du bara måste gå på om du går i tankar på att starta ett företag.

  • kl: 16:00 – ca 17:00
Anmäl dig här

14/10

Do Entrepreneurship

Den 14 oktober är det dags igen för höstens hetaste inspirationsevenemang! I livesändningen väntar inspirerande innehåll, challenges och ni tittare får ställa frågor direkt till systrarna Roshi och Sharareh Hoss bakom framgångskonceptet Hoss Agency och tjejerna bakom XV Production!

  • kl: 14:00 – 15:30
Anmäl dig här

26/10

Vad är bokföring?

Kanske har du precis registrerat ditt företag eller är på väg att registrera. I Sverige är det lag på att alla företagare ska bokföra. Vi går igenom vad bokföring är för något och grundläggande hur det funkar. Det här webinaret är för dig utan eller med lite förkunskaper om bokföring. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor till redovisningsproffsen Aspia.

kl: 16:00 – ca 17:00

Anmäl dig här

Kommande webinar

Under november och december kommer du kunna vara med på webinar inom digital marknadsföring, varumärke, pitch och mycket annat. Vill du få besked om kommande webinar från oss? Skriv i din mejladress nedan: