VAD TYCKER ENTREPRENÖRERNA?

“Drivhuset har fått oss att gå från idé till handling!”

David Spångberg & Tilla Segersted

“Drivhuset har varit till enorm hjälp, då jag alltid kunnat bolla idéer med dem och jag har alltid kunnat vända mig till min coach för frågor osv. Personalen på drivhuset är fantastisk och jag är väldigt glad för den hjälpen som jag får.”

Koshar Rasheed, Stand-up Maneger

“Det jag verkligen uppskattar som entreprenör är att kunna få praktiskt stöd. Inte kunskap om hur jag ska göra utan faktisk praktisk hjälp.”

André Sturesson, Föreläsare & founder of Lifetalks

Vill du bolla dina ideér och tankar

eller få hjälp att förverkliga en idé?

Kom och prata med oss på Drivhuset Skaraborg! Det bästa vi vet är att få hjälpa människor att växa i sitt entreprenörskap och förverkliga sina drömmar. När du kommer till oss på vägledning utgår vi ifrån dina behov och din specifika situation. Du behöver inte förbereda någonting. Vägledningen är kostnadsfri och sker under sekretess.

Ta första steget mot att förverkliga din idé och boka en vägledning idag!

Boka här

En vägledning på Drivhuset

-  Så går det till

Under första träffen med oss får du berätta om din idé, vad du har gjort hittills, var du befinner dig just nu och vart du vill framåt. Vi bedömer inte din idé utan fokuserar på hur vi kan hjälpa dig att utvecklas som entreprenör. Vi anpassar vägledningarna efter dina behov genom att vara ditt bollplank, ge dig feedback, tips och praktiska övningar. Du bestämmer själv hur ofta du vill träffas och hur länge du har behov av att få vägledning. En vägledning med oss är ca 45-60 min och sker på vårt kontor på Högskolan i Skövde eller digitalt. Du behöver inte förbereda någonting inför första träffen. Vägledningarna är kostnadsfria och sker under sekretess.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Boka här